Varattoman vainajan perunkirjoitus

Perunkirjoitus Hattula – Helpoin tapa hoitaa perunkirjoitus etänä

Edullinen perunkirjoitus hintaan 599 €. Ota yhteyttä perunkirjoittajaamme sinulle sopivimmalla tavalla.

Perunkirjoitus netissä
Aina kiinteään hintaan

Perukirjan laadinta meiltä aina kiinteään hintaan 599 €

Perunkirjoitus etänä

Hoidamme asioinnin ja perunkirjoitustilaisuuden etäyhteyksin

Asiantunteva ja ystävällinen palvelu

Saamamme asiakaspalautteen keskiarvo perunkirjoituksista on 5.0/5.0

Perunkirjoitus Hattulassa eHautaukselta

Perukirja on laadittava kolmen kuukauden kuluessa kuolemasta. Perukirjan laadinta meiltä aina kiinteään hintaan 599 €. Perunkirjoituksen hintaan lisätään vain tilaamiemme asiakirjojen maksut. Hoidamme asioinnin ja perunkirjoitustilaisuuden etäyhteyksin.

Perunkirjoituspalvelumme sisältää:

  • Aloituspuhelun perunkirjoittajamme kanssa
  • Sukuselvityksen, virkatodistusten ja muiden asiakirjojen tilaamisen
  • Perukirjan valmistelun
  • Perunkirjoitustilaisuuden pitämisen etäyhteydellä
  • Perukirjan toimittamisen verottajalle

Perunkirjoituksen hinta Hattulassa on 599 €.

1. Ota yhteys perunkirjoittajaan: Ota yhteyttä sinulle sopivimmalla tavalla, joko soittamalla, sähköpostitse tai lomakkeella.

2. Tilaa virkatodistus: Jos et ole vielä tilannut virkatodistusta, tilaa vainajan sukuselvitys rekisterinpitäjältä, joko seurakunnalta tai digi- ja väestötietorekisteristä.

3. Perunkirjoituksen valmistelu: Perunkirjoittaja pyytää sinulta tarvittavat asiakirjat ja valmistelee perukirjan niiden pohjalta.

4. Perunkirjoitustilaisuus: Sovi perunkirjoittajan kanssa perunkirjoitustilaisuuden ajankohdasta. Tilaisuuteen osallistuu uskotut miehet, pesän ilmoittaja ja halutessaan kuolinpesän osakkaat.

5. Perukirja verottajalle: Kun perunkirjoitus on valmis, perunkirjoittaja toimittaa perukirjan verottajalle kuolinpesän puolesta.

Perunkirjoituksen muistilista

Olemme luoneet ladattavan perunkirjoituksen muistilistan helpottamaan sinua keräämään tarvittavat asiakirjat perukirjan laadintaa varten.

Lataa muistilista helposti käyttöösi allaolevasta painikkeesta.

Lataa muistilista

Ota yhteyttä perunkirjoittajaan

Jätä yhteydenottopyyntösi tai soita meille, niin autamme mielellämme perunkirjoitukseen liittyvissä asioissa. Vastaamme yhteydenottoosi mahdollisimman pian.

Lue kirjoittamamme artikkelit kuolinpesän raha-asioihin liittyen

Näin teet perunkirjoituksen

Suomessa vakituisesti asuvan henkilön kuoleman jälkeen on toimitettava perunkirjoitus, joka toimii pohjana perinnönjaolle.

Uskotut miehet perunkirjoituksessa

Perunkirjaa laadittaessa tarvitaan aina kaksi uskottua miestä allekirjoittamaan perukirja. Uskottuina miehinä voi toimia kuka tahansa oikeustoimikelpoinen henkilö, sillä siihen ei ole asetettu mitään pätevyys- tai esteettömyysvaatimuksia.

Vainajan kuolinpesän velat

Vainajan velat on aina maksettava ennen omaisuuden ositusta ja perinnönjakoa. Joskus vainajan varat eivät kuitenkaan riitä kaikkien velkojen maksamiseen. Tällaisissa tilanteissa velkojen maksusta joudutaan sopimaan velkojien kanssa.

Varattoman vainajan perunkirjoitus

Jos vainajalla oli Suomessa kotipaikka tai vakinainen asuinpaikka, on hänen omaisuudestaan tehtävä perunkirjoitus vaikka vainaja olisi varaton.