Arkut

Siunaustilaisuudessa arkku on ainoa näkyvissä oleva asia, minkä vuoksi sen halutaan usein kuvastavan vainajaa. Arkkuvaihtoehtoja on paljon, ja niissä vaihtelee materiaali, verhoilu ja koristelu.

Valikoimassamme on sekä puisia että verhoiltuja arkkuja. Puumateriaaleina on käytetty mäntyä, saarnia, tervaleppää sekä tammea. Arkut valmistetaan käsityönä ja ne ovat ekologisia sopien niin maahan haudattavaksi kuin tuhkattavaksi.

Uurnat

Uurna tarvitaan, kun kyseessä on tuhkaus, eli polttohautaus.

Uurnavalikoimassamme on sekä puisia että verhoiltuja uurnia. Puumateriaaleina on käytetty mäntyä, tammea, pähkinäpuuta ja puukuitua. Uurnat valmistetaan käsityönä ja ne ovat täysin maatuvia ja ekologisia.

Vainajan vaatteet

Tarjoamme vainajalle puettavaksi kauniita puuvillaisia ja pellavaisia vaatteita.

Kukkalaitteet

Arkkulaitevalikoimassamme on kolme yleisintä kukkalaitemallia. Kustakin mallista voi valita pienen, keskikokoisen tai suuren version.

Kaikkien laitteiden hinnat sisältävät kuljetuksen siunauspaikalle.

Hautakivet

Kaikki mallistomme hautakivet ovat suomalaisia kiviä ja saatavilla samalla hinnalla koko Suomeen*.

Hinnat ovat kokonaishintoja ja pitävät sisällään kaiken kivestä asennukseen. Lisäksi tarjoamme kahden vuoden (2v) oikaisutakuun, mikäli kivi kääntyy tänä aikana. Hautakivien toimitusaika on 2-3kk tilauksesta.

Perunkirjoitus

Perunkirjoitus tulee toimittaa jokaisen Suomessa vakinaisesti asuvan henkilön kuoleman jälkeen. Aikaa sen tekoon on 3 kuukautta vainajan kuolinpäivästä. Voit antaa perunkirjoituksen eHautauksen perunkirjoittajan hoidettavaksi tai voit tehdä sen itse Aatos palvelun avulla.