Hautakivet

Kaikki mallistomme hautakivet ovat suomalaisia kiviä ja saatavilla samalla hinnalla koko Suomeen*. Hinnat ovat kokonaishintoja ja pitävät sisällään kaiken kivestä asennukseen, sekä lisäksi kahden vuoden (2v) oikaisutakuun, mikäli kivi kääntyy tänä aikana. Hautakivien toimitusaika on noin 2kk tilauksesta asennuskaudella.

Hautakiven tilaaminen onnistuu valitun hautakiven tiedoista, jolloin kysymme kaiverruksiin tulevat tiedot ja hautapaikan sijainnin. Hautakivi maksetaan kahdessa osassa, josta ensimmäinen osa tilauksen jälkeen ja toinen osa kiven asennuksen jälkeen.

Hinta sisältää: Hautakiven, pohjakiven, kaiverrukset, kiven asennuksen, lupien hakemisen ja kahden vuoden (2v) oikaisutakuun.

* Hautakiven toimitus Rovaniemen pohjoispuolelle nostaa tapauskohtaisesti asennuskustannusta.

Pyydä tarjous Selaa valikoimaa

Hautakivimallisto

Malli 1

1685

Malli 2

970

Malli 3

1415

Malli 4

1695

Malli 5

1150

Malli 6

1495

Malli 7

1405

Malli 8

1415

Malli 9

2375

Pyydä tarjous hautakivestä

Täyttämällä tarjouslomakkeen, saat meiltä havainnekuvan ja hintatarjouksen sähköpostiisi. Kiveä voidaan muokata vapaasti myös havainnekuvan jälkeen.

Vanhan hautakiven kaiverrustyö

Meiltä saat myös vanhan hautakiven kaiverrus- ja kunnostustyön. Vanhaan kiveen voidaan lisätä uusia nimiä, vanhoja nimiä voidaan kunnostaa tai kivi voidaan pestä ja oikaista. Pyydä tarjous sähköpostitse tai soittamalla asiakaspalveluumme!

Huom! Mikäli kyseessä on arkkuhautaus vanhaan hautaan, tulee haudalla oleva kivi siirtää ennen haudan kaivuuta.