YRITYS

Yrityksen tarina

Vuonna 2018 tein serkkuni hautaustoimistolle työkeikkoja tradenomiopintojen ohella. Keikkoja tehdessäni ja jutellessani hauturin kanssa, oli mielenkiintoni alaa kohtaan herännyt. Yrittäjähenkisenä ihmisenä aloin tutkia alaa ja alan yrityksiä Jyväskylässä ja muualla Suomessa. Tein havainnon, että maailman yhä kasvava digitalisoituminen ei ollut tavoittanut hautausalaa täysin vaan digitalisoituminen oli vasta alussa. 

Samalla mietin omalle kohdalle, jos minulle tulisi järjestelyvastuu, miten minä haluaisin hoitaa hautajaiset? 

Ensimmäisenä googlaisin paikalliset hautaustoimistot ja tutkisin heidät ennakkoon netissä.

Varaisinko ajan ja menisin paikanpäälle liikkeeseen ja kävisin järjestelykeskustelut ja valinnat siinä?

Vai haluaisinko hoitaa järjestelyt jotenkin helpommin? 

Voisinko hoitaa valinnat ja pähkäilyt kotoani, samalla vertaillen eri vaihtoehtoja muiden sisarusteni kanssa?

Tulin siihen tulokseen, että minun haluamaani tapaa ei vielä ollut tarjolla ja siinä olisi alan kehittämisen paikka. Näitä kysymyksiä aloin kysellä myös muilta ja vastaukset olivat samankaltaisia, moni halusi voida hoitaa asioinnin verkossa niin kuin tänä päivänä kaiken muunkin voi. Tähän markkinarakoon syntyi lopulta eHautaus, jota kaverini kanssa lähdimme jalostamaan ja toteuttamaan talvella 2019. 

On ollut hienoa huomata, että eHautauksen on jo nyt muutamien kuukausien aikana löytänyt useammat asiakkaat ja palaute heiltä on ollut todella hienoa. Olemme onnistuneet tavoitteessamme tarjota omaisille helpompi tapa hoitaa järjestelyt ja se on ollut palkitsevaa huomata. Iso kiitos luottamuksestanne!

Ville Sutinen
Yrittäjä

Yhteystiedot

Yritys

Verkkolaskutustiedot

  • Operaattori:
    OpusCapita Solutions Oy (E204503)
  • Verkkolaskuosoite:
    003729949666
  • OVT -tunnus:
    003729949666