Mikä on eHautaus?

  • Olemme hautauspalvelu, jossa voit hoitaa kaikki hautajaisiin liittyvät järjestelyt etänä joko verkosta tai puhelimitse 
  • Hoidamme satoja hautauksia vuodessa, myös erityisjärjestelyin 
  • Saamamme palautteen keskiarvo on 9,6 / 10
  • Nopeimmillaan tarvitset vain 15 minuuttia asioiden järjestelyyn kauttamme – mutta kuuntelemme ja keskustelemme kanssasi niin pitkään ja usein kuin koet hyvänä – olemme sinua varten ja tavoitettavissa useista kanavista 

Yrityksen tarina

Aikanaan tradenomiopintojeni ohessa tein serkkuni hautaustoimistolle työkeikkoja. Keikkoja tehdessäni ja jutellessani hauturin kanssa, oli mielenkiintoni alaa kohtaan herännyt. Yrittäjähenkisenä ihmisenä aloin tutkia alaa ja alan yrityksiä Jyväskylässä ja muualla Suomessa. Tein havainnon, että maailman yhä kasvava digitalisoituminen ei ollut tavoittanut hautausalaa täysin vaan digitalisoituminen oli vasta alussa.

Samalla mietin omalle kohdalle, jos minulle tulisi järjestelyvastuu, miten minä haluaisin hoitaa hautajaiset? 

Ensimmäisenä googlaisin paikalliset hautaustoimistot ja tutkisin heidät ennakkoon netissä. 

Varaisinko ajan ja menisin paikanpäälle liikkeeseen ja kävisin järjestelykeskustelut ja valinnat siinä?

Vai haluaisinko hoitaa järjestelyt verkossa helpommin? 

Voisinko hoitaa valinnat ja pähkäilyt kotoani, samalla vertaillen eri vaihtoehtoja muiden vastuussa olevien henkilöiden kanssa?

Tulin siihen tulokseen, että minun haluamaani tapaa ei vielä ollut tarjolla ja siinä olisi alan kehittämisen paikka. Näitä kysymyksiä aloin kysellä myös muilta ja vastaukset olivat samankaltaisia, moni halusi voida hoitaa asioinnin verkossa niin kuin tänä päivänä kaiken muunkin voi. Tähän markkinarakoon syntyi lopulta idea eHautauksesta, jota ystäväni kanssa lähdimme jalostamaan ja toteuttamaan.

On ollut hienoa huomata, kuinka eHautaus on voinut palvella jo satoja asiakkaita ja palaute heiltä on ollut todella hienoa. Asiakastyytyväisyytemme on ollut todella hyvällä tasolla. Olemme onnistuneet tavoitteessamme tarjota omaisille helpompi tapa hoitaa järjestelyt ja se on ollut palkitsevaa huomata.

 

Ville Sutinen

Yrittäjä / Toimitusjohtaja

Hannele Kirjavainen

Hautausneuvoja

Vanhempainvapaalla

040 940 1144

Verkkolaskutustiedot

Operaattori:
Apix Messaging Oy (003723327487)
Verkkolaskuosoite:
003729949666
OVT -tunnus:
003729949666

Sähköpostiskannauksen osoite:
003729949666@procountor.apix.fi