Perunkirjoitus

Perunkirjoitus helposti ja edullisesti etäpalveluna

Perunkirjoitus eHautaukselta

Perukirja on laadittava kolmen kuukauden kuluessa kuolemasta. Laadimme perukirjan kiinteään hintaan 599€. Hintaan lisätään vain tilaamiemme asiakirjojen maksut. Hoidamme asioinnin ja perunkirjoitustilaisuuden etäyhteyksin.

 

Perunkirjoituspalvelumme sisältää:
  • Aloituspuhelun perunkirjoittajamme kanssa
  • Sukuselvityksen, virkatodistusten ja muiden asiakirjojen tilaamisen
  • Perukirjan valmistelun
  • Perunkirjotustilaisuuden pitämisen etäyhteydellä
  • Perukirjan toimittamisen verottajalle

Hinta 599€

Perunkirjoittaja Elsi Roponen: elsi@ehautaus.fi / 050 570 6149

Tee perunkirjoitus itse Aatoksella

Aatos-perunkirjoitus 
  • Koko perunkirjoitus alusta loppuun netissä. Palvelu on helppokäyttöinen eikä sinun tarvitse tietää mitään perunkirjoituksesta.
  • Sisältää kaiken mitä tarvitset perunkirjoituksen tekoon. Palvelussa voit myös tilata sukuselvitykset ja virkatodistukset (viranomaisasiakirjoista veloitetaan erikseen).
  • Juridinen tuki ja neuvonta sisältyy hintaan, eikä siitä veloiteta erikseen
  • Voit hoitaa perunkirjoituksen allekirjoittamisen sähköisesti tai tulostaa perukirjan ja allekirjoittaa sen manuaalisesti
-10% normaalista hinnasta seuraavalla etukoodilla (etukoodi syötetään maksun yhteydessä):

ehautaus10

Tutustu palveluun osoitteessa:

Ota yhteyttä

Jätä yhteydenottopyyntösi tai soita meille, niin autamme mielellämme perunkirjoitukseen liittyvissä asioissa. Vastaamme yhteydenottoosi mahdollisimman pian.

Yhteystiedot

Lue kirjoittamamme artikkelit kuolinpesän raha-asioihin liittyen

Näin teet perunkirjoituksen

Suomessa vakituisesti asuvan henkilön kuoleman jälkeen on toimitettava perunkirjoitus, joka toimii pohjana perinnönjaolle.

Uskotut miehet perunkirjoituksessa

Perunkirjaa laadittaessa tarvitaan aina kaksi uskottua miestä allekirjoittamaan perukirja. Uskottuina miehinä voi toimia kuka tahansa oikeustoimikelpoinen henkilö, sillä siihen ei ole asetettu mitään pätevyys- tai esteettömyysvaatimuksia.

Vainajan kuolinpesän velat

Vainajan velat on aina maksettava ennen omaisuuden ositusta ja perinnönjakoa. Joskus vainajan varat eivät kuitenkaan riitä kaikkien velkojen maksamiseen. Tällaisissa tilanteissa velkojen maksusta joudutaan sopimaan velkojien kanssa.

Varattoman vainajan perunkirjoitus

Jos vainajalla oli Suomessa kotipaikka tai vakinainen asuinpaikka, on hänen omaisuudestaan tehtävä perunkirjoitus vaikka vainaja olisi varaton.