Tilausehdot

Toimitusehdot

Hautauspalvelu eHautaus Oy 2994966-6 myy tuotteita ja palveluita yksityishenkilöille Suomeen. Pidätämme oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Verkkokaupan yhteystiedot

Hautauspalvelu eHautaus Oy (Y-tunnus 2994966-6)

Sähköposti: [email protected]

Puhelin: 0445859824 

Tilaaminen

Tilattavat tuotteet valitaan kotisivuilla lisäämällä ne ostoskoriin. Tilaus tehdään hyväksymällä tilausehdot ja painamalla ’lähetä tilaus’ -painiketta. Tehdessäsi tilauksen hyväksyt nämä toimitusehdot ja tuotteiden hinnat. Mikäli tilaushetkellä annetaan sähköpostiosoite, tilauksesta lähetetään tilausvahvistus sähköpostitse. Tilausvahvistuksesta ilmenevät tilatut tuotteet sekä hinta. Tilaus tulee tehdä viimeistään 14 päivää ennen saattotilaisuutta/hautausta.

Maksutavat

Lasku: Toimitamme laskun kuolinpesälle sähköpostitse hautauksen jälkeen ja laskussa on 14 päivää maksuaikaa. Myöhästyneistä maksuista peritään laillista vuotuista viivästyskorkoa laskun eräpäivästä lukien maksupäivään saakka ja lakisääteinen viiden (5) euron huomautuskulu. Mikäli et huomautuksesta huolimatta maksa laskua, se siirretään perintään ja perintäkulut lisätään pääomaan perintälain säännösten mukaisesti.

Mikäli haluat laskun paperisena, ilmoitathan siitä meille erikseen. Paperilaskulisä on kolme (3) euroa.

Tilauksen peruuttaminen, virhevastuu ja reklamaatiot

Ennen tilauksen toimitusta tilauksen voi peruuttaa kirjallisella ilmoituksella sähköpostitse.

Verkkokaupalla on lakisääteinen virhevastuu myydyistä tuotteista. Reklamaatiotapauksissa pyydämme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme. Kuluttajalla on oikeus viedä mahdolliset riitatilanteet kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.