Tilausehdot

 

Toimitusehdot

Hautauspalvelu eHautaus Oy 2994966-6 myy tuotteita ja palveluita yksityishenkilöille Suomeen. Pidätämme oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Verkkokaupan yhteystiedot

Hautauspalvelu eHautaus Oy (Y-tunnus 2994966-6)

Sähköposti: info@ehautaus.fi

Puhelin: 040 940 1144

 

Tilaaminen

Hautauksen tilaaminen

Tilattavat tuotteet valitaan suunnittelusivulla klikkaamalla ’valitse’ -painiketta kunkin tuotteen kohdalla. Tilaus lähetetään painamalla ’Lähetä’ -painiketta suunnittelun viimeistely -osiossa. Mikäli tilaushetkellä annetaan sähköpostiosoite, tilauksesta lähetetään tilausvahvistus sähköpostitse. Tilausvahvistuksesta ilmenevät tilatut tuotteet sekä hinta. Lähettämisen jälkeen asiakkaaseen ollaan yhteydessä puhelimitse ja tilaus vahvistetaan. Tilaus ei ole sitova ennen kuin se vahvistetaan puhelinsoitolla, jossa tilaus käydään yhdessä läpi. Tilauksen muutokset ovat mahdollisia vahvistuspuhelussa.

Kuolinpesä on laskun ensisijainen maksaja, kuitenkin viime kädessä tilaaja on vastuussa laskun maksamisesta kuolinpesän ollessa varaton.

Hautakiven tilaaminen

Hautakivitilauksen lähettäminen ei vielä sido hautakiven ostoon. Hautakivitilaus vahvistetaan maksamalla puolet hautakivitilauksen hinnasta. Toinen osa hautakivitilauksesta maksetaan kiven asennuksen jälkeen.

 

Maksutavat

Lasku: Toimitamme laskun kuolinpesälle sähköpostitse hautauksen jälkeen ja laskussa on 14 päivää maksuaikaa. Myöhästyneistä maksuista voidaan periä laillista vuotuista viivästyskorkoa laskun eräpäivästä lukien maksupäivään saakka ja lakisääteinen viiden (5) euron huomautuskulu. Mikäli et huomautuksesta huolimatta maksa laskua, se siirretään perintään ja perintäkulut lisätään pääomaan perintälain säännösten mukaisesti.

Mikäli haluat laskun paperisena, ilmoitathan siitä meille erikseen. Paperilaskulisä on kolme (3) euroa.

 

Tilauksen peruuttaminen, virhevastuu ja reklamaatiot

Ennen tilauksen toimitusta tilauksen voi peruuttaa kirjallisella ilmoituksella sähköpostitse.

Verkkokaupalla on lakisääteinen virhevastuu myydyistä tuotteista. Reklamaatiotapauksissa pyydämme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme. Kuluttajalla on oikeus viedä mahdolliset riitatilanteet kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.