Tilausehdot (Hautaus- ja hautakivitilaus)

Hautauspalvelu eHautaus Oy 2994966-6 myy tuotteita ja palveluita yksityishenkilöille Suomeen. Pidätämme oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Verkkokaupan yhteystiedot

Hautauspalvelu eHautaus Oy
Y-tunnus: 2994966-6
sähköposti: info@ehautaus.fi
p. 040 940 1144
osoite: Vasarakatu 27, 40320 JYVÄSKYLÄ

Tilaaminen

Hautauksen tilaaminen

Tilattavat tuotteet valitaan suunnittelusivulla klikkaamalla ’valitse’ -painiketta kunkin tuotteen kohdalla. Tilaus lähetetään painamalla ’Lähetä’ -painiketta suunnittelun viimeistely -osiossa. Mikäli tilaushetkellä annetaan sähköpostiosoite, tilauksesta lähetetään tilausvahvistus sähköpostitse. Tilausvahvistuksesta ilmenevät tilatut tuotteet sekä hinta. Lähettämisen jälkeen asiakkaaseen ollaan yhteydessä puhelimitse ja tilaus vahvistetaan. Tilaus ei ole sitova ennen kuin se vahvistetaan puhelinsoitolla, jossa tilaus käydään yhdessä läpi. Tilauksen muutokset ovat mahdollisia vahvistuspuhelussa.

Kuolinpesä on laskun ensisijainen maksaja, kuitenkin viime kädessä tilaaja on vastuussa laskun maksamisesta kuolinpesän ollessa varaton.

Hautakiven tilaaminen

Hautakivitilauksen lähettäminen ei vielä sido hautakiven ostoon. Hautakivitilaus vahvistetaan maksamalla puolet hautakivitilauksen hinnasta. Toinen osa hautakivitilauksesta maksetaan kiven asennuksen jälkeen.

Maksutavat

Lasku: Toimitamme laskun kuolinpesälle sähköpostitse hautauksen jälkeen ja laskussa on 14 päivää maksuaikaa. Myöhästyneistä maksuista voidaan periä laillista vuotuista viivästyskorkoa laskun eräpäivästä lukien maksupäivään saakka ja lakisääteinen viiden (5) euron huomautuskulu. Mikäli et huomautuksesta huolimatta maksa laskua, se siirretään perintään ja perintäkulut lisätään pääomaan perintälain säännösten mukaisesti.

Mikäli haluat laskun paperisena, ilmoitathan siitä meille erikseen. Paperilaskulisä on kolme (3) euroa.

Tilauksen peruuttaminen, virhevastuu ja reklamaatiot

Ennen tilauksen toimitusta tilauksen voi peruuttaa kirjallisella ilmoituksella sähköpostitse.

Verkkokaupalla on lakisääteinen virhevastuu myydyistä tuotteista. Reklamaatiotapauksissa pyydämme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme. Kuluttajalla on oikeus viedä mahdolliset riitatilanteet kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.

Tilausehdot (Adressit)

Verkkokaupan yhteystiedot

Hautauspalvelu eHautaus Oy
Y-tunnus: 2994966-6
sähköposti: info@ehautaus.fi
p. 040 940 1144
osoite: Vasarakatu 27, 40320 JYVÄSKYLÄ

Toimituksesta

Saat tilauksestasi vahvistuksen sähköpostiisi tilauksen tekemisen jälkeen. Mikäli et saa vahvistusta, se on joko mennyt roskapostikansioon tai olet mahdollisesti kirjoittanut sähköpostiosoitteesi väärin. Olethan yhteydessä meihin, mikäli et saa vahvistusta, jotta voimme tarkistaa tilauksesi tilanteen. Joissakin tapauksissa, tilauksen teko on keskeytynyt, mikäli sähköpostivahvistusta ei tule.

Suoraan surukotiin toimitettavat suruadressit toimitamme Postin kuljetettavaksi vielä samana päivänä, mikäli tilaus on saapunut ennen klo 14.00. Toimitusehdot:

  • Priority -kirjelähetys: Suruadressi lähetetään Postin Priority-kirjeenä. Toimitusaika 2-5 arkipäivää. Postin ilmoittamat jakelupäivät ovat maanantai, keskiviikko ja perjantai.

Palautus

Asiakkaan toivomusten mukaisesti valmistetulla tuotteella ei ole palautusoikeutta.

Muuta

Inhimillisiä virheitä tapahtuu, koska tilauksesi käsittelee ja pakkaa oikea henkilö. Mikäli tilauksessa on jotain vialla, kuten väärä tai puuttuva tuote tai tuotteet ovat vaurioituneet – olethan meihin yhteydessä, jotta voimme korjata virheemme. Jos kirje on vioittunut kuljetuksessa, on tuotteesta tehtävä reklamaatio välittömästi Postin tai Matkahuollon toimipisteeseen.

Mikäli kuluttajan ja yrityksen välille tulee erimielisyyksiä, joita ei saada ratkaistuksi osapuolten välisellä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (http://www.kuluttajariita.fi/) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (http://www.kuluttajaneuvonta.fi/).

Maksuehdot (Adressit)

Tietoa maksamisesta

Paytrail on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Paytrail Oyj:n (y-tunnus 2122839-7) ylläpitämä, ja se on osa Nets-perhettä.

Paytrail-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Jos tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Paytrail Oyj, olemme välittäneet maksusi.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Jos haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Paytrail Oyj, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.