Vaivattomin tapa hoitaa hautaus Oulussa

Hautausjärjestelyt vastuullasi? Tilanne tuntuu stressaavalta, kun aiempaa kokemusta hautausasioiden hoitamisesta ei ole. Jostain pitäisi aloittaa, mutta hautaustoimistossa ja seurakunnassa asioiminen eivät varsinaisesti houkuttele.

On olemassa vaihtoehto:

Aikaa vievien asiointien sijaan voit hoitaa kaiken verkossa.

Hoitamalla hautausjärjestelyt verkossa, säästät aikaa ja omia voimiasi arjen kiireiden keskellä. Perinteiseen hautaustoimistoasiointiin verrattuna hoidat järjestelyn joustavammilla aikatauluilla ja voit ottaa muiden omaisten mielipiteitä helpommin huomioon. Huolehdimme puolestasi asioinnin seurakunnan suuntaan.

Arkut

alk. 279€

Uurnat

alk. 99€

Arkkulaitteet

alk.165€

Palvelupaketit

alk. 699€

Suunnittele hautaus tästä

Näin järjestät hautauksen Oulussa vartissa ilman asiointia hautaustoimistossa​​

Klikkaamalla ”Aloita suunnittelu” -painiketta, pääset suunnittelemaan hautausta ja tekemään siihen liittyviä valintoja, joita ovat:

  • Hauta-arkku (ja uurna, mikäli valitset tuhkauksen)
  • Vainajan vaatetus
  • Vainajan ja arkun kuljetukset
  • Mahdollisen siunaustilaisuuden toivottu paikka

Autamme sinua hoitamaan hautajaisjärjestelyt Oulussa

Valintojen jälkeen täytä tietoihin ne kohdat mitkä osaat. Käymme tilauksen seuraavana arkipäivänä läpi kanssasi puhelimitse ja täytämme tarvittaessa puuttuvat kohdat. Hoidamme puolestasi asioinnin seurakuntaan (siunaustilaisuus, pappi, kanttori, hautapaikka, tuhkausvaraus, hautauslupa yms.)

Aloita maksuton suunnittelu alla olevasta painikkeesta.

Aloita maksuton suunnittelu

Hautauspalvelun hinta Oulu

Askarruttaako sinua, kuinka paljon hautajaiset Oulussa maksavat?

Klikkaamalla ”Aloita suunnittelu” -painiketta, pääset suunnittelemaan hautausjärjestelyitä omaan tahtiisi. Samalla näet laskurin reaaliajassa antamat hinnat selkeästi eriteltynä, ilman piilokuluja.

Et suunnitteluvaiheessa vielä sitoudu tilaamaan hautauspalvelua. Voit kuitenkin halutessasi tilata hautauksen heti, kun olet sen suunnitellut hautauksen.

Laske hautauksen hinta

Hautauspalvelu eHautaus Oy – Hautaustoimisto verkossa

eHautaus on vuonna 2019 perustettu kasvava, kunnianhimoinen ja palvelukeskeinen yritys. Palvelumme on nimemme mukaisesti hautauspalvelut. Tehtävämme on tehdä hautajaisten järjestelystä asiakkaillemme mahdollisimman helppoa ja vaivatonta. Toimialueemme ovat Pääkaupungin, Jyväskylän sekä Oulun seudut.

Tutustu yritykseen