Helpoin ja nopein tapa hoitaa hautaus

Hautausjärjestelyt vastuullasi? Tilanne tuntuu stressaavalta, kun aiempaa kokemusta hautausasioiden hoitamisesta ei ole. Jostain pitäisi aloittaa, mutta hautaustoimistossa ja seurakunnassa asioiminen eivät varsinaisesti houkuttele.

On olemassa myös toinen vaihtoehto:

Aikaa vievien asiointien sijaan voit hoitaa kaiken verkossa.

Hoitamalla hautausjärjestelyt verkossa, säästät aikaa ja omia voimiasi arjen kiireiden keskellä. Perinteiseen hautaustoimistoasiointiin verrattuna hoidat järjestelyn joustavammilla aikatauluilla ja voit ottaa muiden omaisten mielipiteitä helpommin huomioon. Huolehdimme puolestasi asioinnin seurakunnan suuntaan.

Hautauspalvelumme toimii Jyväskylässä ja lisäksi lähialueilla: Puuppola, Muurame, Säynätsalo, Laukaa, Lievestuore, Korpilahti, Petäjävesi, Toivakka, Äänekoski, Keuruu, Jämsä, Saarijärvi, Kangasniemi.

Arkut

alk. 279€

Uurnat

alk. 99€

Arkkulaitteet

alk.165€

Palvelupaketit

alk. 589€

Suunnittele hautaus tästä

Näin hoidat hautauksen Jyväskylän seudulla ilman asiointia hautaustoimistossa

Valitse suunnitteluosiossa ”Aloita suunnittelu” -painikkeen takaa avautuvassa suunnitteluosiossa pääset tekemään hautaukseen liittyvät valinnat eli:

  • Hauta-arkku (ja uurna, mikäli valitset tuhkauksen)
  • Vainajan vaatetus
  • Vainajan ja arkun kuljetukset
  • Mahdollisen siunaustilaisuuden toivottu paikka

Autamme sinua hoitamaan hautajaisjärjestelyt Jyväskylän seudulla

Valintojen jälkeen täytä tietoihin ne kohdat mitkä osaat. Käymme tilauksen seuraavana arkipäivänä läpi kanssasi puhelimitse ja täytämme tarvittaessa puuttuvat kohdat. Hoidamme puolestasi asioinnin seurakuntaan (siunaustilaisuus, pappi, kanttori, hautapaikka, tuhkausvaraus, hautauslupa yms.)

Aloita maksuton suunnittelu alla olevasta painikkeesta.

Aloita maksuton suunnittelu

Hautauspalvelun hinta Jyväskylä

Askarruttaako sinua, kuinka paljon hautajaiset Jyväskylän seudulla maksavat?

Klikkaamalla ”Aloita suunnittelu” -painiketta, pääset suunnittelemaan hautausjärjestelyitä omaan tahtiisi. Samalla näet laskurin reaaliajassa antamat hinnat selkeästi eriteltynä, ilman piilokuluja.

Et suunnitteluvaiheessa vielä sitoudu tilaamaan hautauspalvelua. Voit kuitenkin halutessasi tilata hautauksen heti, kun olet sen suunnitellut hautauksen.

Laske hautauksen hinta

Hautauspalvelu eHautaus Oy – Hautaustoimisto verkossa

eHautaus on vuonna 2019 perustettu kasvava, kunnianhimoinen ja palvelukeskeinen yritys. Palvelumme on nimemme mukaisesti hautauspalvelut. Tehtävämme on tehdä hautajaisten järjestelystä asiakkaillemme mahdollisimman helppoa ja vaivatonta. Toimialueemme ovat Pääkaupungin, Jyväskylän sekä Oulun seudut.

Tutustu yritykseen