Hautajaisten järjestäminen Espoossa – Miten toimin?

Olet kenties ensikertalainen hautajaisten järjestämisessä? Hautajaiset tuntuvat epäselvältä kokonaisuudelta, ja jostain pitäisi aloittaa. Hautaustoimistossa ja seurakunnassa asioiminen tuntuu jo ajatuksen tasolla vieraalta.

Onneksi se ei ole ainoa vaihtoehto. Verkkopalvelussamme voit hoitaa hautausjärjestelyt kokonaan verkossa, täysin omassa rauhassasi.

Tilaamalla hautajaiset verkosta, säästät aikaa ja vaivaa sekä toimit oman arjen aikataulusi mukaan.

Arkut

alk. 279€

Uurnat

alk. 99€

Arkkulaitteet

alk.165€

Palvelupaketit

alk. 589€

Suunnittele hautaus tästä

Näin tilaat hautajaiset vartissa​

Klikkaamalla ”Aloita suunnittelu” -painiketta, pääset suunnittelemaan hautajaisia ja tekemään niihin liittyviä valintoja. Valitse suunnitteluosiossa:

  • Hauta-arkku (ja uurna, mikäli vinaja tuhkataan)
  • Vainajan vaatetus (puuvilla-, pellava- tai oma vaatetus)
  • Vainajan ja arkun kuljetukset
  • Mahdollisen siunaustilaisuuden toivottu paikka

Autamme sinua hoitamaan hautajaisjärjestelyt Espoossa

Täytä ne tiedot mitä osaat. Jos et osaa vastata joihinkin kysymyksiin, ei hätää, soitamme sinulle seuraavana arkipäivänä ja käymme tilauksen läpi kanssasi. Näin pidämme huolen, että kaikki asiat hoituvat kunnialla loppuun saakka.

Aloita maksuton suunnittelu alla olevasta painikkeesta.

Aloita maksuton suunnittelu

Hautauspalvelun hinta Espoo

Askarruttaako sinua, kuinka paljon hautajaiset Espoossa maksavat?

Klikkaamalla ”Aloita suunnittelu” -painiketta, pääset suunnittelemaan hautausjärjestelyitä omaan tahtiisi. Samalla näet laskurin reaaliajassa antamat hinnat selkeästi eriteltynä, ilman piilokuluja.

Et suunnitteluvaiheessa vielä sitoudu tilaamaan hautauspalvelua. Voit kuitenkin halutessasi tilata hautauksen heti, kun olet sen suunnitellut hautauksen.

Laske hautauksen hinta

Hautauspalvelu eHautaus Oy – Hautaustoimisto verkossa

eHautaus on vuonna 2019 perustettu kasvava, kunnianhimoinen ja palvelukeskeinen yritys. Palvelumme on nimemme mukaisesti hautauspalvelut. Tehtävämme on tehdä hautajaisten järjestelystä asiakkaillemme mahdollisimman helppoa ja vaivatonta. Toimialueemme ovat Pääkaupungin, Jyväskylän sekä Oulun seudut.

Tutustu yritykseen

Näin tilaat hautajaiset vartissa​

Klikkaamalla ”Aloita suunnittelu” -painiketta, pääset suunnittelemaan hautajaisia ja tekemään niihin liittyviä valintoja. Valitse palvelusta:

  • Arkku (mikäli vainaja tuhkataan, valitse myös uurna)
  • Vainajan vaatetus (puuvilla vaipellava)
  • Mahdollisen siunaus-/saattotilaisuuden toivottu paikka

Lopuksi täytä ne tiedot mitä osaat. Jos et osaa vastata joihinkin kysymyksiin, ei hätää, soitamme sinulle seuraavana arkipäivänä ja käymme tilauksen läpi kanssasi. Näin pidämme huolen, että kaikki asiat hoituvat kunnialla loppuun saakka.

ALOITA SUUNNITTELU